Celestino 3

3 containers
5 inch touchscreen
 

Deze volautomaat is voorzien van 3 product containers, 2,5 liter boiler, gescheiden heet water uitgifte voor thee en een 2500 Watt verwarmingselement. De bediening van de machine gebeurt via een 5 inch interactief aanraakscherm met maximaal 9 drank keuzes.

 

 

Espresso Machines

Celestino EVB

koffie bonen 
7 inch touchscreen
heet water boiler
 

De espresso volautomaat is voorzien van een bonen maalsysteem en een 1 kilo bonen container met 2 instant containers voor toevoeging van melk, suiker of cacao. De machine is uitgevoerd met een 15 bar 0.8 liter heet water boiler. De bediening van de machine gebeurt via het 7 inch interactief touchscreen met maximaal 9 drank keuzes. Onder de dubbele uitloop kunnen 2 koppen tegelijk worden gezet.

 

 

Celestino EVG

gemalen espresso koffie
7 inch touchscreen
heet water boiler

De espresso volautomaat voor gemalen espresso koffie is voorzien van maximaal 4 product containers waar de zetgroep van 2 verschillende containers koffie kan krijgen. Deze kunnen dus  gevuld worden met twee verschillende varianten koffie. De machine is uitgevoerd met een 15 bar 0.8 liter heet water boiler. De bediening van de machine gebeurt via het 7 inch interactief touchscreen met maximaal 9 drank keuzes. Onder de dubbele uitloop kunnen 2 koppen tegelijk worden gezet.