ElpromaVending brengt een nieuwe serie instant koffiemachines, bonen / gemalenkoffie espressomachines en soep machines. Ze zijn ontworpen voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de mogelijkheden van automaten waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop staat.

 

Niet alleen de automaten zijn nieuw, maar ook ElpromaVending als producent van complete koffieautomaten is voor u een nieuwe naam.

Dit wil niet zeggen dat koffieautomaten voor Elproma nieuw zijn. Wij ontwikkelen en produceren voor derden reeds 25 jaar onderdelen en elektronica voor koffieautomaten en hebben de beslissing genomen nu ook complete machines direct voor de automaten dealers, voor u dus, te ontwerpen en produceren. Ze hebben innovatieve specificaties en zijn uitgerust met kwalitatieve elektronica. Als voorbeeld noemen we het full color 7'' touchscreen wat tevens uw reclamefoto's of diashow kan weergeven en de grinder en stille hogedruk pompen in de espressomachines.

 

Voor u is de betrouwbaarheid en kwaliteit natuurlijk het belangrijkste. Dit kunnen wij garanderen omdat wij als Nederlandse producent een team van elektronica en mechanica designers in ons bedrijf hebben die meer dan 25 jaar ervaring hebben met het ontwerpen van koffieautomaten.

 

ElpromaVending een begrip in de koffie- en drankenwereld

Over ons